Downloads

Interactive Voting System biedt al haar basissoftware in vier verschillende talen aan. IVS-Professional en IVS-PowerPoint kunnen gratis gebruikt worden met maximaal 30 keypads. IVS-City Council kan gratis gebruikt worden met maximaal 5 keypads en IVS-Risk Analysis met maximaal 3 risico’s.

Voor de installatie is een wachtwoord nodig. Bij het downloaden wordt u gevraagd om uw naam en e-mailadres in te voeren. Het wachtwoord voor de installatie wordt vervolgens naar dit adres verzonden. Na het downloaden kunt u de software op elke computer installeren. Hiervoor is geen licentiecode nodig.

Alle software is geschikt voor het gebruik met de verschillende keypads/stemkastjes. Vanwege de installatie van stuurprogramma’s zijn er versies beschikbaar voor 32-bits Windows en 64-bits Windows. Het is afhankelijk van uw besturingssysteem welke versie u moet installeren. Als u niet weet welke versie u moet hebben, download dan beide versies. Mocht u de verkeerde versie proberen te installeren, dan wordt dat tijdens de installatie gemeld. Installeer in dat geval de andere versie.

Naast de software zijn ook de handleidingen en de releaseopmerkingen voor de verschillende pakketten te downloaden, evenals de gegevensbladen en verschillende productfoto’s.